Σχετικά με εμάς

Ποιοί είμαστε

Η

επιχείρηση Δαούλας Χρήστος και Συνεργάτες (logistis-online) αποτελείται από μια εξειδικευμένη ομάδα πτυχιούχων Οικονομολόγων καθώς και Λογιστών-Φοροτεχνικών με πολυετή εμπειρία σε θέματα που αφορούν, την Λογιστική και Φοροτεχνική Νομοθεσία καθώς και την παροχή συμβουλών και την οργάνωση επιχειρήσεων.

Απο το 1994 παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με επαγγελματισμό και συνέπεια. Είμαστε κοντά σας για την πλήρη κάλυψη των εξατομικευμένων αναγκών σας καθώς και της επιχείρησης σας με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών που το πλαισιώνουν δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, πολιτικοί μηχανικοί καθώς και ειδικοί σύμβουλοι, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την βέλτιστη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Στη σημερινή εποχή όπου ο χρόνος όλων μας είναι πολύτιμος, μπορούμε να σας παρέχουμε όλο το φάσμα των Λογιστικών & Φοροτεχνικών υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, άμεσα & υπεύθυνα.

Με γνώμονα τις ανάγκες & τις εξελίξεις της εποχής μας, δημιουργήσαμε την www.logistis-online.gr για να έχετε άμεση επαφή με τον λογιστή σας και τις 24ώρες.
Εμείς δημιουργήσαμε τον Λογιστή όπως θα θέλαμε να είναι.
Εσείς έχετε έναν Προσωπικό Σύμβουλο, τον Λογιστή σας …online!

Με εκτίμηση, για την logistis-online
Δαούλας Χρήστος
Οικονομολόγος
Λογιστής-Φοροτεχνικός Α’ Τάξης
Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Επικοινωνήστε μαζί μας,
Είμαστε στην διάθεση σας.

Οποιαδήποτε απορία έχετε για φορολογικά και λογιστικά θέματα είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.

Επικοινωνία